ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зміни до законодавства з питань пенсійного забезпечення

Дата: 19.06.2014 08:37
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

27 березня 2014 року Верховна Рада України прийняла Закон «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні», яким із 1 травня 2014 року внесено зміни, зокрема до ст. 37 Закону України «Про державну службу».

Так, починаючи з 1 травня 2014 року, пенсія державним службовцям призначається в розмірі 70% суми їх заробітної плати, з якої було сплачено єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, а до 1 січня 2011 року - страхові внески на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування, а особам, які на час звернення за призначенням пенсії не є державними службовцями, - у розмірі 70% заробітної плати працюючого державного службовця відповідної посади і рангу за останнім місцем роботи на державній службі, з якої було сплачено єдиний внесок на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, а до 1 січня 2011 року - страхові внески на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування.

Слід зауважити, що пенсія державним службовцям, посадовим і службо­вим особам органів місцевого самоврядування призначається незалежно від звільнення з роботи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь