ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зміни в пенсійному забезпеченні військовослужбовців

Дата: 11.09.2014 11:28
Кількість переглядів: 271

Управління Пенсійного фонду повідомляє що до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей» внесені зміни, які стосуються військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції.
Місяць за три
Згідно з урядовим рішенням (постанова КМУ № 232 від 04.06.2014 р.) особам офіцерського складу, прапорщикам, мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрак­том, особам начальницького й рядового складу органів внутрішніх справ один місяць служби, протягом якого вони брали участь в антитерористичній операції, буде зараховано за три під час обчислення вислу­ги років для призначення пенсій.
Відповідні зміни Кабмін уніс у пункт 3 по-станови Кабінету Міністрів України від 17.07.1992 р. № 393 «Про порядок обчислення вислуги років, призначення та виплати пенсій і грошової допомоги особам офіцерського складу, прапорщикам, мічманам, військовослужбовцям надстрокової служби та військової служби за контрактом, особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ та членам їхніх сімей».
Нагадаємо також, що 5 червня 2014 року народні депутати ухвалили Закон 1316-VІІ «Про внесення змін до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», у якому передбачено, що військову службу громадян в особливий період зараховують у їхній страховий стаж, стаж роботи, стаж роботи за спеціальністю, а також у стаж державної служби на пільгових умовах. Пільгові умови визначає Кабінет Міністрів України.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь