ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зміни, які набули чинності з 1 січня 2018 року в пенсійному забезпеченні для тих, що вже отримують пенсію

Дата: 23.01.2018 15:02
Кількість переглядів: 383

Тульчинське об’єднане управління Пенсійного фонду України Вінницької області інформує, що відповідно до Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій” Пенсійний фонд України здійснив перерахунки пенсій, а саме:
- особам, які досягли віку 65 років, мінімальний розмір пенсії за віком за наявності в чоловіків 35 років, а в жінок 30 років страхового стажу встановлено в розмірі 40% від мінімальної заробітної плати (1489,20грн.). Мінімальна заробітна плата, визначена законом про Державний бюджет на 2018 рік, становить 3723 грн.
- здійснено перерахунки раніше призначених пенсій шляхом встановлення максимального розміру пенсії (з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, пенсії зо особливі заслуги перед Україною, індексації та інших доплат до пенсії, встановлених законодавством, окрім доплати до надбавок окремим категоріям осіб, які мають особливі заслуги перед Україною) на рівні 10 прожиткових мінімумів, установлених для осіб, що втратили працездатність – 13730 грн.
- у формулі розрахунку коефіцієнта страхового стажу змінено вартість одного року страхового стажу з 1,35% на 1%. При цьому, як і раніше, коефіцієнт страхового стажу визначається з заокругленням до п’яти знаків після коми, та не може перевищувати 0,75, а з урахуванням страхового стажу за Списком №1 та підземних робіт – 0,85.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь