ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Знову оновлюється податкова звітність із ПДВ

Дата: 27.05.2014 11:56
Кількість переглядів: 249

У зв’язку із внесенням змін до пп. «в» п. 193.1 ПК Законами від 27.03.14 р. № 1166-VII та від 10.04.14 р. № 1200-VII щодо запровадження крім основної ставки 20 %, ставки 7 % на операції з постачання лікарських засобів та виробів медичного призначення розроблено та оприлюднено для обговорення проекти наказів Мінфіну про затвердження:
форм податкової звітності з ПДВ (а саме: податкової декларації з ПДВ, уточнюючого розрахунку податкових зобов’язань із ПДВ у зв’язку з виправленням самостійно виявлених помилок; розрахунку податкових зобов’язань, нарахованих отримувачем послуг, не зареєстрованим як платник ПДВ, які постачаються нерезидентами, у тому числі їх постійними представництвами, не зареєстрованими платниками податків, на митній території України) та Порядку її заповнення і подання. Діючий наказ Міндоходів від 13.11.13 р. № 678 буде визнано таким, що втратив чинність;
форми податкової накладної та Порядку її заповнення. Діючий наказ Міндоходів від 14.01.14 р. № 10 буде визнано таким, що втратив чинність.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь