ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч громадян з народним депутатом

Дата: 20.02.2015 10:19
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

19 лютого 2015 року в м. Тульчині після проведення засідання колегії райдержадміністрації відбулася зустріч громадськості району з народним депутатом України Іваном Споришем. До керівництва району, всіх учасників колегії в залі засідань приєдналися громадсько-партійні активісти, широка громадськість і депутат українського парламенту поспілкувався з людьми, розповів про своє бачення суспільно-політичної, соціально-економічної ситуації в країні, області, відповів на ряд гострих запитань від виборців Тульчинщини і представників Томашпільського району.

У вступному слові І.Спориш наголосив на важливості сучасного періоду державотворення України, адже ми хочемо бути вільною державою. Депутат розповів про прикру соціальну несправедливість для простих людей, про свою роботу в парламенті: «Я пішов туди з патріотичними настроями, щоб захищати інтереси українського народу, своїх виборців».

Також І.Спориш повідомив про необхідність проведення водогону з території Суворовської громади до Тульчина для поліпшення водозабезпечення районного центру, відповів на різноманітні запитання присутніх. Наприкінці зустрічі місцева поетеса з Бортників, завідувач дитячого садочка Галина Калачинська прочитала свій вірш про революцію на Майдані та Героїв Небесної Сотні.

Далі відбувся особистий прийом громадян народним депутатом.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь