ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч із прийомними батьками

Дата: 13.03.2017 12:24
Кількість переглядів: 264

Фото без опису

10 березня 2017 року в приміщені Тульчинського районного будинку культури відбулась чергова група зустрічі із прийомними батьками нашого району. Це є одним із методів взаємопідтримки батьків, обмін досвідом, вирішення проблемних питань, які виникають під час функціонування прийомної сім’ї. На території району функціонує 5 прийомних сімей, в яких виховується 4 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування та 2 особи з їх числа. На дану зустріч були запрошені представники служби у справах дітей Тульчинської РДА – начальник Поліщук В.Л., головний спеціаліст Заяць М.А.
На зустрічі батькам був презентований щоденник дохів та витрат. Обговорено його структуру та відкориговано. Основна тема заходу - насилля відносно дітей. Акцентовано увагу на вчинення його в дитячому колективі. Прийомним батькам надано ознайомлення про недопустимість фактів вчинення насильства в сім’ї, відповідно до якого вони були ознайомлені із Законом України «Про попередження насильства в сім’ї». Скибенко Н.В., начальник відділу соціальної роботи Тульчинського РЦСССДМ, провела із батьками тренінг «Попередження насильства, жорстокості в сім’ї та в дитячому колективі». Заяць М.А. провела анкетування серед батьків, щодо налагодження контактів дитини в соціальному середовищі.
Бути прийомними батьками – нелегка справа! Кожна дитина в цій сім’ї отримує доступ до якісної освіти, безпечного життя та захист від заподіяння шкоди. Саме тому ми разом маємо надавати допомогу прийомним сім’ям. Адже прийняти в сім’ю дитину, яка потребує допомоги, не кожен здатен.
За інформацією про створення прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу необхідно звертатись до:
- Тульчинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, м.Тульчин, вул. М. Леонтовича, 62, приміщення районного будинку культури, 1 поверх, тел.: (04350) 2-45-75;
- Служби у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації РДА, м.Тульчин, вул. М. Леонтовича, 1, каб. 306, тел.: (04350) 2-12-30
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь