ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч у Мінську має зробити внесок у мирне врегулювання в Україні – Президент на зустрічі з Президентом Лукашенком

Дата: 12.02.2015 10:25
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Президент Петро Порошенко у Мінську провів коротку зустріч з Президентом Білорусі Олександром Лукашенком. «Сьогодні мирний процес в Україні всі пов’язують з Мінськом, і я сподіваюся, що й сьогоднішня зустріч відповідатиме найкращим очікуванням», - наголосив Глава держави.

«Сьогодні мирний процес пов’язують з Мінським протоколом від 5 вересня та Мінським меморандумом від 19 вересня», - також додав він.

Петро Порошенко висловив переконання в тому, що саме від сьогоднішньої мінської зустрічі «нормандської четвірки» весь світ очікує, чи піде ситуація шляхом деескалації, припинення вогню та відводу військ.

Глава держави висловив подяку Президенту Лукашенку за його особисту участь та небайдужість до мирного процесу в Україні. «Ви зробили все можливе», - сказав Президент та подякував за ефективну організацію зустрічі.

У свою чергу, Президент Лукашенко висловив Президенту України подяку за довіру до Білорусі та її народу. «Це дорогого коштує, і ми робитимемо все, щоб в Україні був мир та спокій», - сказав Олександр Лукашенко та наголосив, що Білорусь виконала всі свої зобов’язання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь