ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з студентами ВПУ № 41 на тему: «Запобігання проявам домашнього насильства, насильства в сім»ї та молодіжному середовищі»

Дата: 17.03.2017 07:45
Кількість переглядів: 379

Фото без опису

«Запобігання проявам домашнього насильства, насильства в сім»ї та молодіжному середовищі», на таку тему відбулася зустріч представників відповідних служб району зі студентами Вищого професійного училища №41 м. Тульчин.

На зустрічі були присутні заступник начальника відділу Тульчинське бюро правової допомоги Руслан Швець, директор Тульчинського районного центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Ольга Капелюшна, головний спеціаліст служби у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації Марина Заїць; практичний психолог Вищого професійного училища №41 м. Тульчин Світлана Кушнір.

Під час зустрічі студентам було представлено до уваги відеофільм про насильство в сім»ї, друковані матеріали з питань насильства, спеціалістами служб роз’яснено види домашнього насильства, способи попередження домашнього насильства, визначено основні ознаки насильства над дітьми, а також заходи, що вживаються відповідними органами щодо попередження вчинення насильства. Особливу увагу присутніх звернуто на насильство, яке існує в молодіжному та студентському середовищі, шляхи його подолання та профілактику. Також присутніх проінформовано про національну «гарячу лінію» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації 0-800-500-335 або 386 (короткий номер з мобільного).

Крім того, заступником начальника бюро правової допомоги повідомлено про основні засади та принципи роботи системи безоплатної правової допомоги, перспективи її становлення і розвитку, сутність та завдання, категорії громадян, які мають на неї право, проінформовано присутніх про правові послуги, що надає Тульчинське бюро правової допомоги та інформаційні матеріали, а також повідомлено про зміни в законодавстві про безоплатну правову допомогу, якими значно розширено коло осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Довідково: відділ «Тульчинське бюро правової допомоги» знаходиться за адресою: м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, 47, 1-й поверх, тел. (04335)2-10-63; 0961756236.

Єдиний телефонний номер системи БПД - 0-800-213-103, за яким кожен може отримати необхідну інформацію щодо надання правової допомоги.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь