ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустрічі з фізичними особами-підприємцями

Дата: 18.07.2017 11:17
Кількість переглядів: 202

Працівники Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області продовжують проводити зустрічі з фізичними особами-підприємцями, які здійснюють свою діяльність на ринках Тульчинського та Немирівського районів.

Метою таких зустрічей є роз’яснення суб’єктам підприємницької діяльності, які обрали першу групу платників єдиного податку, переваг сплати єдиного внеску у розмірі не менше мінімального страхового внеску та законодавства про пенсійне страхування для забезпечення в майбутньому отримання гідної пенсії. Спеціалістами Пенсійного фонду надаються роз'яснення підприємцям, що у разі сплати ЄСВ у розмірі 352 грн. на місяць — страховий стаж буде зараховано пропорційно, а саме 0,5 місяця, що в подальшому вплине на визначення права на пенсію за віком та її розмір, тому подбати про своє майбутнє потрібно вже сьогодні.

Крім того, підприємцям пропонується реєструватися на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України, а також роздаються тематичні буклети та листівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь