ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення

Дата: 07.07.2015 08:25
Кількість переглядів: 279

районної державної адміністрації, районної ради до керівників сільськогосподарських підприємств, фермерів, механізаторів, водіїв, праців­ників зернотоків, обслуговуючих організацій, всіх жниварів району
Шановні земляки — хлібороби!
Настала найвідповідальніша пора для трудівників села - зби­рання врожаю. На полях району зріє непоганий урожай.
Цієї відповідальної днини найважливіше - швидко і якісно за 10-15 робочих днів зібрати урожай ранніх зернових на площі понад 19,6 тис.га, в тому числі: озимих: пшениці - 15273 га, ячменю – 652 га, жита - 53 га, крім того ріпаку -1949 га, ярих: ячменю - 2666 га, ріпаку - 271га, пшениці - 708 га, гороху - 104 га. Погодні та технічні втрати мають бути зведені до мінімуму.
В жнивно­му комплексі потрібно передбачити все, дрібниць не повинно бути, адже йдеться про хліб. В цих непростих умовах виграє той керівник, господар , фе­рмер хто належним чином організує роботу, високоефективно ви­користає техніку, механізми, організує людей. Район в цьому році за будь-яких умов повинен мати свій хліб, але який і скільки зале­жить від кожного з Вас, шановні хлібороби! Хто належно організує роботу жнивного комплексу, той і матиме відповідні результати.
У нас для цього є всі умови, зокрема є достатня кількість зе­рнозбиральної техніки, паливно-мастильних матеріалів. На полях району працюватимуть 147 зернозбиральних комбайнів, 50 жаток. Буде здійснюватись підготовка ґрунту під посів озимих культур на площі 18,2 тис. га. Запорука успіху, як і в будь-якій справі в свідомій виконавській дисципліні кожного.
У Ваших руках комбайни, жатки, трактори, транспорт, зер­ноочисна, сушильна техніка. Тож використаємо все це сповна з максимальним навантаженням та віддачею.
Хліб - найнеобхідніше, найсвятіше, виплекане і освячене ві­ками. У кожній зернині є піт і краплина життя селянина. Тож не забуваймо простої істини - хліб не той, що на полі, а той, що в коморі.
Дуже важливо, щоб жнивний комплекс 2015 року діяв чітко і злагоджено, а це - збирання, транспортування, очищення, сушка зерна, лущення стерні, підготовка ґрунту під по­сів озимих, засипка насіння зернових культур і все це в оптимальні терміни. Адже недотримання технології може відгукнутись як на врожаї 2015 року, так і на майбутньому врожаї 2016 року, що по важливості не менш відповідально ніж самі жнива.
Районна державна адміністрація, районна рада впевнені, що з гідністю господаря зем­лі і своєї долі, Ви проявите справжню хліборобську відданість і турбо­ту, уміння і енергію на жнивах 2015 року, щедра нива віддасть Вам вагомим врожаєм, а люди скажуть щире і доземне - Спасибі!
Бажаємо Вам високих трудових досягнень у праці на жнивах 2015 року. В добрий час, міцного Вам здоров'я, хліборобської ви­тримки та щедрого урожаю на землях Тульчинщини.
Районна державна Районна рада
адміністрація


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь