ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення до жителів міста Вінниці та Вінницької області у зв’язку з ескалацією насилля та проявів тероризму в Україні

Дата: 29.04.2014 14:27
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Шановні вінничани!


Наша держава переживає важкі часи. Військова ескалація ззовні не дає можливості стабілізувати складну економічну ситуацію. Східні та південні регіони України вже котрий місяць поспіль перебувають в зоні підвищеного ризику. І в першу чергу – ризику військової інтервенції зі сторони Російської Федерації. Замах на життя міського голови міста Харкова, вбивство депутата та активіста Майдану у Донецьку, безчинства терористів на Сході України не можуть залишити байдужим жодного громадянина.

На жаль, ми змушені констатувати той факт, що сьогодні не лише південно-східна частина України наражається на небезпеку бути окупованою. Вінниччина, як прикордонний регіон, протягом останніх місяців була об’єктом інформаційної атаки зі сторони російських засобів масової інформації. Нам всім добре відомі наслідки інформаційної війни.
Не можуть не турбувати не прості процеси, пов’язані зі зміною керівництва в районах області. Ситуація, яка склалась з призначенням керівництва Тульчинської районної державної адміністрації потребує виваженості, а не протистояння та має і буде розв’язана найближчими днями.

Незабаром наші громадяни відзначатимуть травневі свята, серед яких - День Перемоги. В ці святкові дні кожен українець по-особливому віднесеться до таких слів як «мир», «злагода» та «стабільність». По-новому оцінить роль України у Другій Світовій війні. Але, як завжди, ми з честю, турботою та добротою віднесемося до тих ветеранів, які боронили незалежність своєї Вітчизни.

Український народ завжди прагнув миру та добросусідських відносин з іншими країнами, водночас, кожен з нас був і є готовим захищати свою рідну землю від зовнішньої агресії.

Шановні вінничани, в ці святкові дні ми закликаємо всіх бути толерантними один до одного і виваженими у своїх висловлюваннях та діях. Ми не повинні дати жодного приводу для розпалювання будь-якого конфлікту. Ми вкотре наголошуємо, що кожен громадянин може висловити власну думку, має конституційне право на мирний протест, але і дії протестувальників мають відбуватися у рамках закону, не переходячи межу між мирним протестом і порушенням законів. Кожен з нас повинен зробити все що від нього залежить, задля того, щоб не допустити проявів насильства.
Вінничани у всі часи вирізнялись своєю терпимістю та толерантністю, повагою до закону та почуттям відповідальності за свою долю, долю своїх дітей та онуків, долю рідного краю та держави. Віримо, що найкращі людські якості ви проявите і в ці складні для України часи.

Пам’ятаймо, головна наша ціль у ситуації, що склалася - збереження цілісності держави та забезпечення миру на нашій з вами рідній землі.
Будьмо сильними і мудрими!

Голова обласної державної адміністрації, голова обласного штабу по реагуванню на виклики та загрози національній безпеці Анатолій ОЛІЙНИК
Члени обласного штабу по реагуванню на виклики та загрози національній безпеці
Керівництво ГО «Народна самооборона» Керівництво «Правого сектору» Представники парламентських партій Вінниччини

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь