ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови райдержадміністрації Роспутної Г.Г. до виборців району

Дата: 23.10.2014 12:14
Кількість переглядів: 267

Шановні виборці, дорогі земляки!
Після успішного проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року наше суспільство має робити наступні послідовні кроки по очищенню і зміцненню вертикалі державної влади. Але наша законодавча гілка влади зразка 2012 року теж потребує серйозної народної уваги з огляду на зовнішні та внутрішні загрози для суверенітету України. Своєрідною «люстрацією» Верховної Ради України є позачергові вибори народних депутатів України за партійними списками і мажоритарними кандидатами.
Соціально-економічний розвиток країни, питання АТО і зміцнення обороноздатності держави, продовження курсу на євроінтеграцію України має забезпечити оновлений Уряд, сформований патріотичним і дієздатним Парламентом країни. Це – очевидні речі, що не потребують додаткових роз’яснень.
Кожен з нас має пам’ятати, як багато важить його голос. Той, хто проігнорує вибори, не матиме морального права нарікати і скаржитися на життя і владу, якою б вона не була. Але той, хто проголосує, зможе реально вплинути на ситуацію, в якій опинилася наша Вітчизна, врятує і захистить рідний край від анархії та руйнації. Як лікар, я переконана, що розчарування і апатія – не найкращі ліки під час кризи і боротьби за життя.
До Верховної Ради народ України в особі виборців має обрати найдостойніших представників з числа зареєстрованих кандидатів, щоб законодавча робота стала більш ефективною, оперативною і конструктивною. Завдання чинної влади – забезпечити законність вільного вибору кожного громадянина під час позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року.
Наші закони мають працювати в інтересах всіх людей, а не лише на користь владних чи олігархічних структур. Тому закликаю всіх виборців району в цю неділю свідомо виконати свій конституційний обов’язок! Слава Україні!
Дякую за увагу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь