ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення голови Вінницької обласної державної адміністрації Івана Мовчана до громадськості Вінниччини

Дата: 21.01.2014 16:03
Кількість переглядів: 287

Шановні вінниччани!
Сьогодні в нашій державі відбуваються тривожні події, котрі нікого не можуть залишити байдужим. Я глибоко переконаний, що силові методи абсолютно неприйнятні для вирішення будь-яких конфліктів. Лише йдучи шляхом налагодження загальноукраїнського діалогу, ми зможемо досягти відновлення стабільності та злагоди у державі.
Я рішуче засуджую дії екстремістів і безвідповідальні заяви політиків, які свідомо штовхають людей у вир громадського протистояння. Ніхто не повинен обмежувати право кожного громадянина нашої держави на мирний протест, однак дії окремих протестувальників не тільки вийшли за рамки законності, але й остаточно перетнули межу здорового глузду.
Прошу всіх і кожного уникати конфліктів і не продовжувати ланцюгову реакцію насильства, озлобленості і хаосу. Разом з тим, закликаю всіх відновити в столиці держави порядок та законність, не розпалювати вогнище суспільного протистояння.
Ми повинні розуміти, що життя за межами Майдану не зупиняється. Люди продовжують працювати, навчатися, жити звичайним повсякденним життям. Відтак, прошу проявити толерантність і мудрість, аби зберігати мир і спокій навіть у такій непростій ситуації.
Зі свого боку запевняю, що обласна влада і я особисто налаштовані на конструктивну роботу всіх органів влади, організацій та підприємств. Закликаю всіх вас до консолідації навколо збереження стабільності, громадянського миру та плідної співпраці на користь Вінниччини і України.

Голова обласної державної адміністрації Іван МОВЧАН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь