ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення заступника Міністра доходів і зборів України Володимира Хоменка

Дата: 21.05.2014 10:37
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

Шановні громадяни!
Міністерство доходів і зборів України запрошує підтримати соціально-просвітницьку ініціативу «Бачиш підробну горілку – дзвони негайно: 284 0 007», спрямовану на боротьбу з фальсифікованою алкогольною продукцією та утвердження в Україні здорового способу життя. Щороку в Україні від неякісного алкоголю гине понад 10 тисяч людей.
За останні роки тіньовий ринок алкоголю збільшився до неприпустимого для цивілізованого світу показника – понад 40%. Ця цифра ілюструє рівень соціального та морального занепаду українського суспільства. Наша мета – спільними зусиллями подолати цю світоглядну кризу, утвердити суспільні принципи здорового способу життя.
Важливим аспектом ініціативи є заохочення суспільства до боротьби із корупцією. Зростання тіньового ринку алкоголю – це кошти, вкрадені у держави та суспільства. Свідома відмова людей від фальсифікату відчутно звузить нелегальний ринок. Це дозволить державі залучити додатково мільярди гривень для вирішення соціальних проблем.
Міністерство доходів і зборів України зі свого боку вживає всіх правових та оперативних заходів щодо боротьби з тіньовим ринком горілчаної продукції. Переконаний, що спільними зусиллями ми утвердимо у суспільстві цінності здорового способу життя та чесного суспільного розвитку.

З повагою

Заступник Міністра доходів і зборів України Володимир Хоменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь