ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зверненням громадян особливу увагу.

Дата: 15.10.2014 14:48
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

Працівниками Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ приділяється постійна увага своєчасному і кваліфікованому розгляду звернень громадян та вживаються всі можливі заходи для підвищення якості їх обслуговування .
Протягом 9 місяців поточного року посадовими особами відділення було проведено 35 особистих прийомів громадян . Кількість звернень за вказаний період у порівнянні з відповідним періодом 2013 року збільшилась на 3 заявника, що свідчить про зацікавленність громадян до змін у податковому законодавстві.
Основними питаннями, що порушувались громадянами на особистих прийомах були питання - застосування спрощеної системи оподаткування, податку на доходи фізичних осіб , податку на нерухоме майно , питання податкової звітності та єдиного соціального внеску. На усі звернення роз’яснення надані згідно з нормами чинного податкового законодавства безпосередньо в ході проведення особистого прийому.
Особистий прийом громадян здійснюється безперешкодно і регулярно згідно графіку прийому.
Для тих, хто хоче скористатися своїм правом на звернення до посадових осіб районного відділення органів Міндоходів нагадуємо адресу приймальні громадян : м.Тульчин, вул. Леніна , 51. Запис на особистий прийом здійснюється у модератора Центру обслуговування платників податків або за телефоном 2-24-54.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь