ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт про суми податкових пільг: покваптеся

Дата: 07.02.2018 16:58
Кількість переглядів: 300

Фото без опису

Якщо суб’єкт господарювання протягом звітного періоду користувався будь-якими пільгами в оподаткуванні, йому потрібно відзвітувати про суми таких пільг. У зв’язку з наближенням строків подання річного Звіту про пільги нагадаємо основні моменти, пов’язані з його поданням.
Хто подає Звіт?
Звіт про суми податкових пільг (далі — Звіт) повинні подавати суб’єкти господарювання, які не сплачують податки і збори у зв’язку з отриманням податкових пільг (п. 2 Порядку № 1233*). При цьому суб’єктами господарювання з метою подання Звіту про пільги є (ст. 55 ГКУ) як юрособи, так і фізособи-підприємці. Отже, не лише юрособи, але і підприємці, які отримують пільги з будь-яких податків, зобов’язані подавати «пільговий» Звіт.
* Порядок обліку сум податків та зборів, не сплачених суб’єктом господарювання до бюджету у зв’язку з отриманням податкових пільг, затверджений постановою КМУ від 27.12.2010 р. № 1233.
Якщо пільгами ви не користуєтеся, то Звіт не подається (п. 3 Порядку № 1233). Зорієнтуватися в тому, потрібно подавати Звіт чи ні, допоможе Довідник податкових пільг. Звіт про пільги подають, якщо використовують пільгу, вказану в Довіднику податкових пільг. Якщо ваша пільга не потрапила в Довідник, то звітувати про неї не потрібно .
Гранична дата подачі Звіту за 2017 рік – 9 лютого 2018 року

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь