ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт Тульчинського району за І півріччя 2013 року

Дата: 25.07.2013 16:24
Кількість переглядів: 331

24 липня 2013 року, відповідно до плану-графіку звітів голів райдержадміністрацій Вінниччини, в Тульчинському районному будинку культури відбувся звіт голови Тульчинської райдержадміністрації Анатолія Степановича Бузіка щодо виконання програми соціально-економічного розвитку району в І півріччі поточного року за участю голови Вінницької облдержадміністрації Івана Михайловича Мовчана, першого заступника голови обласної ради Ігоря Миколайовича Кревського, заступників голів облдержадміністрації, обласної ради, керівників (представників) управлінь, департаментів, відділів облдержадміністрації, окремих райдержадміністрацій області, обласних засобів масової інформації. У свою чергу, в залі засідань були присутні Архієпископ Тульчинський і Брацлавський Іонафан, голова районної ради Олексій Петрович Авраменко, заступники голови райдержадміністрації, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, голови, секретарі місцевих рад, керівники (представники) підприємств, установ і організацій району, місцевих засобів масової інформації, дільничні інспектори РВ УМВС, депутати обласної, районної , міської, селищних, сільських рад, громадські активісти тощо.

Звітуючи перед такою широкою аудиторією, голова райдержадміністрації А.С.Бузік, зокрема, повідомив, що органи виконавчої влади та місцевого самоврядування району, спільно з господарюючими структурами, будуючи свою роботу на солідарній відповідальності, відвертості та критичному підході до вирішення актуальних питань, вишукують додаткові резерви по залученню фінансових та людських ресурсів для виконання всіх доручень голови облдержадміністрації І.М.Мовчана в контексті соціальних ініціатив Президента України В.Ф.Януковича. Аналізуючи стан розвитку економіки регіону за 1 півріччя 2013 року, голова відмітив, що в цілому, в районі збережено позитивну динаміку. В промисловості реалізовано продукції на суму 461,4 млн. грн., що на 3,5 % більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Стратегію економічного зростання підтримують Тульчинська філія ТОВ «Інтер Фуд», ТОВ Тульчинм’ясо», ТОВ «Едельвейс» та ін. Забезпечено зростання в галузі будівництва, торгівлі, пасажирських перевезеннях, інвестиційній діяльності.

Були проаналізовані наявні здобутки та проблеми агропромислового комплексу, тваринництва і валового виробництва молока та м’яса в контексті реалізації великих інвестиційних проектів, ефективного та раціонального використання земельного фонду району. Голова райдержадміністрації А.Бузік докладно зупинився на питаннях розвитку підприємництва в районі, контролю за станом виплати і рівнем заробітної плати, виконання дохідної частини місцевих бюджетів, розвитку житлово-комунальної сфери, запровадження інтегрованого підходу поводження з твердими побутовими відходами, житлового будівництва і благоустрою населених пунктів району.

Виконуючи відповідні завдання Президента України, в районі відбуваються серйозні зміни у сферах охорони здоров’я і освіти, підтримується галузь культури, забезпечується необхідний соціальний захист різних верств населення.

У підсумку, А.С.Бузік подякував І.М.Мовчану, його заступникам, обласній раді, керівникам департаментів, управлінь за підтримку та допомогу району. Також голова райдержадміністрації висловив вдячність місцевим керівникам, територіальним громадам, які не стоять осторонь, а допомагають і працюють над вирішенням поставлених завдань і розуміють, що тільки від спільних зусиль залежить як буде розвиватися економіка, сільське господарство, як житимуть люди в районі, області, країні.

Голова облдержадміністрації періодично надавав слово представникам галузевих підрозділів облдержадміністрації, інших обласних державних установ для визначення головних проблемних питань та пошуку шляхів їх вирішення. Такий діалог дозволяв всім присутнім краще зрозуміти загальні процеси, задавати питання обласному і районному керівництву, вносити пропозиції тощо. Загальна атмосфера в залі була діловою і конкретною. Певне пожвавлення присутніх викликав виступ Архієпископа Тульчинського і Брацлавського Іонафана, який подякував голові облдержадміністрації І.М.Мовчану за всебічну підтримку православної Церкви у вирішенні ряду проблем, зокрема, щодо ремонтно-реставраційних робіт у Свято-Різдва Христового кафедральному соборі м. Тульчина. Владика підкреслив, що на власному досвіді переконався у людяності і конкретності обласного керівництва у справі підтримки різноманітних ініціатив територіальних релігійних громад області, забезпеченні правопорядку та необхідних умов для всебічного розвитку всіх районів Вінниччини.

Текст звіту голови РДА

http://yadi.sk/d/SZc_Xyof7eN92

http://yadi.sk/d/DPticRjx7eOpv

http://yadi.sk/d/7TCJ4pTw7eOuR

http://yadi.sk/d/SfpcyGH37eP-9


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь