ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення

 
03 Серпня, 2021 р., 11:12
Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля, додається
 
23 Липня, 2021 р., 15:13
Відповідно до пункту 4) частини першої ст. 17 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» виконавчий комітет Брацлавської селищної ради повідомляє, що рішення Брацлавської селищної ради від 12 липня 2021 року № 570 надано дозвіл на розроблення містобудівної документації «Внесення змін до генерального плану та розроблення плану зонування території села Новоселівка Брацлавської селищної ради».
 
24 Червня, 2021 р., 15:07
1. Повна назва документа державного планування: детальний план території для розташування тимчасової мобільної асфальтобетонної установки на земельній ділянці загальною площею 2,0 га, яка розташована на території Томашпільської селищної ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області.
 
04 Червня, 2021 р., 14:36
1. Повна назва документа державного планування: Детальний план території «Будівництво комплексу складів для зберігання мінеральних добрив, насіння та засобів захисту рослин за адресою: вул. Садова, №49 в с. Петрашівка, Тульчинського району, Вінницької області»  розроблено на підставіРозпорядження Тульчинської райдержадміністрації Вінницької області   №9  від 08.02.2021 р.. В звіті про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території «Будівництво комплексу складів для зберігання мінеральних добрив, насіння та засобів захисту рослин за адресою: вул. Садова, №49 в с. Петрашівка, Тульчинського району, Вінницької області»  проведена   оцінка впливу параметрів забудови та ландшафтної організації території   на складові довкілля  (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).
 
09 Квітня, 2021 р., 10:21
Повідомляємо про початок громадського обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки «Будівництво комплексу складів для зберігання мінеральних добрив, насіння та засобів захисту рослин за адресою: вул. Садова, №49 в с. Петрашівка, Тульчинського району, Вінницької області» з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості. Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розміщена на офіційному веб –сайті Тульчинської районної державної адміністрації (http://tulchin-rda.gov.ua/) та знаходиться у вільному доступі.
 
05 Квітня, 2021 р., 17:06
Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля. Державне підприємство «Крижопільське лісове господарство»
 
05 Квітня, 2021 р., 17:01
Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля. Державне підприємство «Могилів –Подільське лісове господарство»
 
25 Лютого, 2021 р., 11:47
Детальний план території  для будівництва другого етапу будівництва внутрішньогосподарського енергетичного комплексу   ТОВ «Вінницька птахофабрика» по виробництву електроенергії з біомаси рослинного та тваринного походження потужністю 12  мВт, розташованого на території Богданівської сільської ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області А-1 Загальні дані.pdf

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь