ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №189 «Про втрату чинності розпорядження голови районної державної адміністрації від 18.06.2021 року №88 «Про приймання-передачу земельної ділянки з постійного права користування»»

Кількість переглядів: 117
Рік: 2021 рік
Місяць: Грудень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 01.12.2021
Номер документу: 189
Назва документу: Про втрату чинності розпорядження голови районної державної адміністрації від 18.06.2021 року №88 «Про приймання-передачу земельної ділянки з постійного права користування»
Прикріплені файли:

Розпорядження

від 01 грудня 2021 року № 189

Про втрату чинності  розпорядження голови районної державної адміністрації від 18.06.2021 року №88 «Про приймання-передачу земельної ділянки з постійного права користування»

Керуючись ч.2 ст. 19 Конституції України, ч. 4 ст. 142 Земельного Кодексу України, за результатами проведеної правової експертизи розпоряджень голів районних державних адміністрацій, прийнятих у 2021 році, в зв’язку із  завершенням роботи комісії :

1. Розпорядження голови районної державної адміністрації від 18 червня 2021 року №88 «Про приймання-передачу земельної ділянки з постійного права користування» вважати таким, що втратило чинність. 

2. Відділу юридичного забезпечення та супроводу діяльності органів місцевого самоврядування управління правого забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядування апарату райдержадміністрації (Клапай К.В.)  після надходження повідомлення про припинення права користування земельною ділянкою від Головного управління статистики у Вінницькій області, вжити заходів визначених ст. 122 Земельного кодексу України.  

3. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови Тульчинської районної державної адміністрації Скалія В.В.

Голова районної державної адміністрації                                   Олександр  Гаврилюк

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь