ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з колективом відокремленого структурного підрозділу Тульчинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ „Вінницький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України

Дата: 11.08.2017 14:36
Кількість переглядів: 1008

У рамках проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи про стан та перспективи реформування пенсійної системи заступник начальника управління Алла Авраменко 11 серпня 2017 року провела зустріч з колективом відокремленого структурного підрозділу Тульчинського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ „ Вінницький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України”.
Під час зустрічі заступник начальника управління А.Авраменко надала роз’яснення законопроекту №6614 „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій”.
Також заступник наголосила на можливості отримання роз’яснень з питань пенсійного забезпечення за допомогою Skype-зв'язок та за переваги веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України .
Учасники зустрічей мали можливість поставити запитання та отримати на них вичерпні відповіді, всім присутнім були роздані брошури про зміни пенсійного законодавства.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь