ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розпорядження №21 «Про стан військового обліку на території Тульчинського району у 2020 році та завдання на 2021 рік»

Кількість переглядів: 964
Рік: 2021 рік
Місяць: Березень
Тип документу: Розпорядження
Дата: 10.03.2021
Номер документу: 21
Назва документу: Про стан військового обліку на території Тульчинського району у 2020 році та завдання на 2021 рік
Прикріплені файли:
  1. 10_21 (0.16 МБ)

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

10 березня 2021року       м.Тульчин     № 21

Про стан військового обліку на території Тульчинського району у 2020 році та завдання на 2021 рік

Відповідно до статей 13, 27, 33, 35, 36 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, статей 33, 34, 35, 38 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу”, статей 17, 18, 21 Закону України “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, постанови Кабінету Міністрів України від 7 грудня 2016 року №921 “Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов'язаних” (далі – Порядок), Постанови Кабінету Міністрів України від 4 лютого 2015 року №45 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 11.01.2018 №12) “Про затвердження Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування та підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час” (далі – Законодавство з питань військового обліку) та наданої інформації про стан військового обліку на території Тульчинського району за 2020 рік, з метою забезпечення функціонування системи військового обліку та контролю за виконанням громадянами України військового обов’язку i за дотриманням ними встановлених правил військового обліку, своєчасного бронювання військовозобов’язаних за підприємствами, установами i організаціями на період мобілізації та на воєнний час, завчасної підготовки кадрів для заміни військовозобов’язаних, які підлягають призову у разі мобілізації:

1. Взяти до відома інформацію про стан військового обліку на території відповідальності Тульчинського району за 2020 рік (додаток 1).

2.Затвердити Заходи про забезпечення функціонування системи військового обліку громадян України на території району у 2021 році (додаток 2).

2.1Рекомендувати державним органам, органам місцевого самоврядування, територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки, військовим частинам, підприємствам, установам, організаціям та навчальним закладам виконання зазначених заходів.

3. Затвердити завдання з методичного забезпечення військового обліку та підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за організацію та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних, забезпечення функціонування системи військового обліку на території відповідальності на 2021 рік (додаток 3).

4. Затвердити план звіряння облікових даних підприємств, установ та організацій, виконавчих комітетів місцевих рад з обліковими даними Тульчинського РТЦК та СП, Томашпільського РТЦК та СП, Крижопільського РТЦК та СП та Піщанського РТЦК та СП на 2021 рік (додаток 4).

5. Затвердити план перевірок стану ведення військового обліку та бронювання у виконкомах місцевих рад, на підприємствах, в установах  та організаціях Тульчинського району на 2021 рік (додаток 5).

6. Затвердити склад спільної комісії Тульчинської райдержадміністрації та  районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки для здійснення перевірок стану військового обліку (роботи, пов’язаної з організацією та веденням військового обліку громадян Україну та бронювання військовозобов’язаних) в органах державної виконавчої влади, інших державних органах, на підприємствах, установах,  організаціях та навчальних закладах у 2021 році (додаток 6).

7.Відділу цифрового розвитку, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату районної державної адміністрації (Т.Бакума) забезпечити інформаційний супровід функціонування системи військового обліку. Спільно з військовими комісарами районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки розробити та підтримувати на платформі офіційного веб-сайту Тульчинської районної державної адміністрації веб-сторінку з інформаційними матеріалами з питань військового обліку.

8. Головному спеціалісту відділу з питань персоналу апарату Тульчинської райдержадміністрації (І. Дегтяр) забезпечити ведення персонального військового обліку призовників і військовозобов’язаних, які працюють в апараті районної державної адміністрації, відповідно до вимог законодавства з військового обліку.

9. Головним лікарям медичних установ району та військовим комісарам територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки спільно із Тульчинською районною державною адміністрацією в межах компетенції здійснювати контроль за виконанням лікувальними закладами обов'язків, визначених законодавством з питань військового обліку.

10. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови райдержадміністрації Юрія Деркача.

Голова районної  державної адміністрації                                          Олександр ГАВРИЛЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь