ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

7 грудня – День місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2019 11:44
Кількість переглядів: 486

Дорогі жителі району, шановні голови територіальних громад, депутати всіх рівнів рад, працівники сільських, селищних, міської рад, ветерани органів місцевого самоврядування!

 

Від імені районної ради, районної державної адміністрації щиро вітаємо вас з професійним святом — Днем місцевого самоврядування в Україні!

Цей день стоїть в ряду дат, пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.
Реалії сьогодення ставлять перед нами завдання – спільними зусиллями побудувати Українську державу європейського зразка. Країна водночас із економічними реформами потребує і подальшого розвитку органів місцевого самоврядування. За такими змінами — майбутнє держави. Тому й надалі залишаються актуальними питання вдосконалення та розширення повноважень самоврядних органів.

З нагоди свята висловлюємо вдячність усім працівникам органів місцевого самоврядування, ветеранам за сумлінну і самовіддану працю високий професіоналізм, компетентність та відповідальність, активну громадську позицію у розбудові нашого району.

Бажаємо усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад, відродження сіл,селищ, міста нашого району, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!

 

З повагою

перший заступник голови районної державної адміністрації Олег Боровський        

заступник голови районної ради Надія Григорьєва

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь