ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошення до участі в семінарі!

Дата: 18.02.2020 15:53
Кількість переглядів: 373

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації інформує про те, що з 05 по 10 квітня 2020 року відбудеться українсько – угорський семінар  «Соціальний супровід як інноваційна  технологія соціальної роботи з прийомною сім'єю» й ознайомлення з культурною спадщиною Угорщини, Австрії, Словаччини.

Мета семінару: актуалізувати цінності і смисли соціальної роботи та супроводу прийомної сімї, ознайомитись з міжнародним досвідом реалізації сімейних форм виховання, ресурсами  і бар'єрами у впровадженні комплексної моделі супроводу прийомних сімей, професійними стандартами у діяльності спеціалістів, системою міжвідомчого співробітництва у досягненні спільної мети збереження сім'ї  для дитини.

До участі в семінарі запрошуються керівники, спеціалісти служб у справах для дітей, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, центрів соціально – психологічної реабілітації дітей та молоді, фахівці ОТГ, відділів освіти і науки, сім'ї та молоді,інтернат них закладів, інші зацікавлені спеціалісти.

Витрати на проїзд, проживання та харчування передбачаються за рахунок учасників семінару.

За більш детальною інформацією та з метою реєстрації  звертатись до організаторів заходу за телефонами: 067 -449-13-41, 097-718-17-67, 050-334-40-92,050-311-32-80.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь