ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар з безробітними на тему запобігання торгівлі людьми

Дата: 21.02.2020 15:37
Кількість переглядів: 362

21 лютого 2020 року в Тульчинській районній філії Вінницького обласного центру зайнятості для безробітних осіб було проведено інформаційний семінар на тему: «Запобігання нелегальній трудовій міграції, торгівлі людьми, експлуатації дитячої праці», за участі головного спеціаліста з питань сім’ї та молоді управління соціального захисту населення Тульчинської  РДА Мирончук В.О.

      Провідний фахівець з профорієнтації Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Тетяна Ференець ознайомила присутніх з поняттям «торгівля людьми», основами законодавства України у сфері працевлаштування за кордоном, наслідками зовнішньої нелегальної трудової міграції, перевагами легального працевлаштування за кордоном.

        Віта Мирончук розповіла про форми та методи вербування, експлуатації людини, небезпечні стереотипи та реалії, з якими стикаються трудові мігранти за кордоном, види шахрайства при працевлаштуванні за кордоном.

        Учасникам семінару надано інформаційні матеріали, що допоможуть привернути увагу шукачів роботи до проблеми торгівлі людьми, підвищення обізнаності про безпечну міграцію, працевлаштування за кордоном.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь