ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту документу державного планування та  звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 04.06.2021 14:36
Кількість переглядів: 330

1. Повна назва документа державного планування: Детальний план території «Будівництво комплексу складів для зберігання мінеральних добрив, насіння та засобів захисту рослин за адресою: вул. Садова, №49 в с. Петрашівка, Тульчинського району, Вінницької області»  розроблено на підставіРозпорядження Тульчинської райдержадміністрації Вінницької області   №9  від 08.02.2021 р.. В звіті про стратегічну екологічну оцінку Детального плану території «Будівництво комплексу складів для зберігання мінеральних добрив, насіння та засобів захисту рослин за адресою: вул. Садова, №49 в с. Петрашівка, Тульчинського району, Вінницької області»  проведена   оцінка впливу параметрів забудови та ландшафтної організації території   на складові довкілля  (вплив на атмосферне повітря, воду, ґрунти, природні ресурси, флору і фауну), а також на стан здоров’я та добробут населення (соціально-економічні наслідки, поводження з відходами, транспорт, розвиток інфраструктури, естетичні характеристики території, використання ландшафтів для рекреаційних цілей тощо).

2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:   Тульчинська районна державна адміністрація

3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури: громадське обговорення  починається  з   4  червня    2021 року   та триває   до   5  липня  2021 року .

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо): зауваження і пропозиції громадськості  надаються: у письмовому вигляді - особисто або через уповноваженого представника  із зазначенням прізвища, ім’я та по-батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місця знаходження, посади і особистого підпису керівника; у електронному вигляді .

в) дату, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):  не плануються

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування: Відділ архітектури, просторового розвитку та ЖКГ апарату  Тульчинської РДА  за адресою : 23600, Вінницька обл., Тульчинський р-н, м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, буд. 1. тел: 0235-2-17-31 ,E-Mail адреса: rda_tulchin@vin.gov.ua. Відповідальний за організацію розгляду – начальник відділу  архітектури , просторового розвитку та ЖКГ апарату  Тульчинської РДА  Шевчук Микола Олексійович.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Відділ архітектури ,просторового розвитку та ЖКГ апарату  Тульчинської РДА  за адресою : 23600, Вінницька обл., Тульчинський р-н, м. Тульчин, вул. Миколи Леонтовича, буд. 1. тел: 0235-2-17-31 , E-Mail адреса: rda_tulchin@vin.gov.ua. Відповідальний за організацію розгляду – начальник відділу архітектури ,просторового розвитку та ЖКГ апарату  Тульчинської РДА  Шевчук Микола Олексійович. Строки подання зауваженнь та пропозицій : до  5 липня    2021 року включно. Пропозиції та зауваження подані після встановленого строку, не розглядаються.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:

Офіційні веб - сайти Міністерства екології та природних ресурсів України( menr.gov.ua), Вінницької обласної державної адміністрації  (www.vin.gov.ua) та Головне управління статистики у Вінницької  області.(www.vn.ukrstat.gov.ua/).

4 .  Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:- транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводились.

1. Схема розташування ділянки в планувальній інфраструктурі.pdf

2. План існуючого використання території.pdf

3. Проектний план.pdf

4. Схема організації руху транспорту і пішоходів.pdf

5. Схема інженерної підготовки та вертикального планування.pdf

6. План інженерних мереж.pdf

Звіт Петрашівка з додатками.pdf

Детальний план території будівництво комплексу складів  для зберігання  мінеральних добрив, насіння та засобів захисту рослин за адресою: вул. Садова, 49 с. Петрашівка Тульчинського району Вінницької області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь