ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено громадські слухання щодо проєкту детального плану території

Дата: 23.07.2021 16:21
Кількість переглядів: 173

23 липня 2021 року в будинку культури с. Липівка Тульчинського району  відбулися громадські слухання щодо процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості та приватних інтересів в проєкті детального плану території та стратегічної екологічної оцінки містобудівної документації: «Детальний план території для розташування тимчасової мобільної асфальтобетонної установки на земельній ділянці загальною площею 2,0 га , яка розташована на території Томашпільської селищної ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району Вінницької області».

В слуханнях взяли участь:  начальник відділу архітектури, просторового розвитку, житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації - головний архітектор району Шевчук М.О., головний спеціаліст відділу архітектури, просторового розвитку та житлово-комунального господарства та інфраструктури райдержадміністрації Гасяк Л.М., староста Липівського старостинського округу Криворука Ю.А., директор ТОВ  «Автострада Трейдгруп» Кулик М.С., представники ТОВ  «НВК «Світязь»: директор –  Демешкан В.М., головний архітектор проєкту   Солованюк М.Д., начальник  відділу техногенної та екологічної безпеки   Іщенко А.С., завідувач сектору містобудування та архітектури Томашпільської селищної ради Луцишин В.І. та зацікавлені представники громадськості.

У ході громадських слухань  складено протокол, де відображено усі запитання, звернення та пропозиції учасників заходу.

Зазначимо, що громадські слухання відбувались у відповідності до п.8 Постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» та статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь