ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

70 років визволення Тульчинщини від фашистських загарбників

Дата: 17.03.2014 12:27
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

З нагоди 70-річчя визволення Тульчинщини і Вінниччини від фашистських загарбників 14 березня 2014 року в районі відбулися традиційні заходи у поєднанні з цікавою загальнодержавною ініціативою. В рамках проведення Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України» наша районна делегація відвідала м. Немирів, де під час офіційного мітингу отримала атрибути естафети: артилерійську гільзу для забору землі з меморіальних місць, альбоми з документальними, інформаційними та фотоматеріалами, тощо.
Далі, під час районних урочистостей з нагоди ювілею визволення м. Тульчина голова районної ради О.Авраменко, перший заступник голови райдержадміністрації В.Побережник, міський голова В.Весняний передали цю естафету відповідно делегації Томашпільського району, яку очолював керівник апарату райдержадміністрації В.Калась.
Нагородження почесними грамотами групи ветеранів війни і гарний тематичний концерт з покладанням квітів до Меморіалу слави, пам’ятника загиблих воїнів та у парк «Пам’ять» засвідчили, що влада і широка громадськість Тульчинщини не забувають про грізні воєнні роки, коли Україна героїчно боролась за свою свободу від фашистського рабства.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь