ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Акцизний податок – джерело наповнення місцевого бюджету

Дата: 08.10.2015 12:02
Кількість переглядів: 282

Фото без опису

Протягом січня – вересня 2015 року платники податків Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ перерахували до місцевих бюджетів понад 4,5 млн.гривень акцизного податку з роздрібної торгівлі підакцизних товарів ( в т. ч. по м. Тульчину – 2,1млн.грн., по району – 2,4 млн грн..), з них у вересні надійшло 609,7 тис. гривень. Про це повідомляє начальник Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ Віталій Чуба.
Так, станом на 01.09.2015р. на обліку в податковій інспекції перебуває 198 суб’єктів господарювання – платників акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів, з них 36 юридичних осіб, 162 фізичних осіб – підприємців.
Посадовець нагадує, що суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання паливо, пиво, а також алкогольні напої та тютюнові вироби є платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів та сплачують такий податок за ставкою 5% від обсягу реалізованої продукції.
Сплата здійснюється до місцевих бюджетів адміністративно – територіальних одиниць, на яких розташовані пункти продажу підакцизних товарів.
Також, Віталій Володимирович зазначає, що звітність по акцизному податку можна подавати в електронному вигляді з використанням електронного цифрового підпису. На офіційному веб – порталі ДФС України розміщено оновлене програмне забезпечення для подання Декларації акцизного податку в електронному вигляді.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь