ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Апаратна нарада з представлення карт пріоритетів управління агропромислового розвитку та відділу культури і туризму райдержадміністрації

Дата: 15.07.2016 16:57
Кількість переглядів: 246

Фото без опису

15 липня 2016 року о 15:00 в конференц-залі райради та райдержадміністрації відбулася чергова апаратна нарада з представлення карт пріоритетів структурних підрозділів райдержадміністрації. Нарада проходила під головуванням голови райдержадміністрації М. Підболячного та за участі начальників управлінь, відділів, структурних підрозділів РДА. Під час проведення наради було заслухано доповідь начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Юрія Зубченка про представлення карти пріоритетів управління агропромислового розвитку та начальника відділу культури і туризму райдержадміністрації Катерини Третьякової про карту пріоритетів цього відділу.
Також виступив міський голова міста Тульчин Валерій Весняний з приводу об’єднання територіальних громад. Він описав тенденції об’єднання на прикладі с. Дружелюбівка Калинівського району.
Перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник довів до відома присутніх ті тенденції, про які йшлося на нараді в облдержадміністрації з питань поводження з твердими побутовими відходами..
На завершення наради керівник апарату Тетяна Найда обговорила з присутніми питання забезпечення доступності людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури за результатами засідання обласного комітету доступності. Розглянуто питання функціонування транспортних служб з перевезення осіб з інвалідністю, підвищення рівня поінформованості населення, представників влади, депутатів про нагальні потреби людей з інвалідністю, створення останнім безперешкодний доступ.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь