ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Cвято юнацького футболу

Дата: 01.10.2014 09:01
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Святкування 407-ї річниці м.Тульчина яскраво прикрасила спортивна складова: традиційний Всеукраїнський турнір з рукопашного бою (70 учасників), шаховий турнір (30 учасників), VII тур II кола чемпіонату району з футболу (4 населених пункти району), легкоатлетична естафета (40 учасників). Завершував спортивну програму юнацький турнір з міні-футболу, що відбувся на майданчику зі штучним покриттям (м.Тульчин вул. Леніна, 55). Ідея організаторів полягала в тому, щоб зібравши кращі команди юнаків 2003 р.н. та молодших, започаткувати нові спортивні зв’язки, побачити майбутню перспективу розвитку виду й зрештою подарувати незабутнє свято юним гравцям, їх батькам, тренерам, вболівальникам та гостям міста, що забігаючи на перед, сповна вдалося організаторам.
Ретельна підготовка до турніру гравців команди – господарки ФК «Патріот-юніор» не обмежилась лише інтенсивним тренувальним процесом під керівництвом свого тренера Ігоря Бєліка. Хлопці власноруч привели до зразкового стану спортивний об’єкт і прилеглу до нього територію. Також було проведено комплекс зварювальних робіт та побілка дерев у патріотичну національну символіку. Все це надало турніру особливої святковості й естетичної краси.
В змаганнях приймало участь 5 команд: ФК «Тирас» Ямпіль (тренер – Станіслав Іванов), ФК «Бершадь» (тренер – Микола Струтинський), ФК «Брацлав»(тренер – Євген Лєбєдєв), ФК «Інтер» Тульчин (тренер – Олег Яковенко) та ФК «Патріот-юніор» Тульчин (тренер - Ігор Бєлік).
Щедра тульчинська земля гостинно зустріла учасників запашними короваями на вишитих українських рушниках. З приємністю хочеться відзначити увагу та непідробний інтерес очільників міста й району до футбольного дійства, враховуючи надскладну ситуацію в нашій державі. У церемонії відкриття прийняли участь: голова райдержадміністрації Г.Г. Роспутна, що прибула на захід безпосередньо з навчального полігону загону територіальної самооборони та міський голова В.М. Весняний. У вітальному слові голова райдержадміністрації відзначила, що була приємно здивована рівнем майстерності юних гравців у перших матчах, їх наполегливістю, характером та жагою до перемоги., вона побажала всім футболістам богатирського здоров’я, миру і злагоди в їх родинах, чистого неба в над Подільським краєм та в усією Україною. Також виказала сподівання на те, що найяскравіших „зірочок” з часом зможемо побачити справжніми професіоналами своєї улюбленої справи. Міський голова В.М. Весняний ще раз привітав усіх зі святом міста та висловив переконання, що його величність футбол, якщо не зробить усіх юних гравців справжніми професіоналами, то справжніми патріотами рідної землі та гармонійними особистостями – напевно. В свою чергу організатори заходу від імені батьків та дітей щиро подякували голові райдержадміністрації Г.Г. Роспутній, голові районної ради О.П. Авраменку та міському голові В.М. Весняному за суттєву допомогу в організації та проведенні турніру.
Спортивна змагальницька складова не розчарувала вболівальників не зважаючи на кострубатість рахунків вирізнялись грою три команди, які й повели боротьбу за розподіл місць на п’єдесталі. Боротьба була настільки впертою, що чемпіона та призерів турніру визначили лише додаткові показники, а саме загальна різниця забитих та пропущених м’ячів, згідно регламенту проведення змагань. Найкращою вона виявились у ямпільчан, срібло здобули футболісти Тульчинської школи-інтернату, а третіми стали юні патріотівці.
На урочистому нагороджені за підсумками змагання команди- призерки отримали красені-кубки, комплекти медалей та дипломи. В індивідуальних номінаціях організатори визначили найкращих:
кращий бомбардир – Собко Владислав ФК «Тирас», кращий голкіпер Тимченко Олександр ФК «Патріот-юніор», кращий гравець Трачук Віктор ФК «Інтер». Також було відзначено почесними дипломами кращих гравців у кожній з команд.
Турнір настільки сподобався спеціалістам, учасникам та вболівальникам, що за погодженням з організаторами його вирішено зробити щорічним традиційним.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь