ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дата: 26.06.2014 15:43
Кількість переглядів: 243

Фото без опису

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна відзначає День молоді.
В Україні День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року за ініціативою молодіжних об’єднань та організацій. До категорії «молодь» в Україні відносяться громадяни у віці від 18 до 35 років. Більш ніж 11 мільйонів чоловік, а це близько 22,6% населення України, складають молоді громадяни країни.
Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики.
Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.
Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.
Турбота про молоде покоління є важливою частиною соціальної роботи. Розроблена і здійснюється молодіжна політика. Держава підтримує молоді сім’ї. Розширюються можливості для отримання середньої, вищої, спеціальної освіти. Розвиваються юнацькі та молодіжні клуби та центри. Велика увага приділяється зниженню молодіжного безробіття.
До Дня молоді в районі проведено ряд заходів. Минулого тижня відбулось вручення отримувачам іменних стипендій Вінницької обласної державної адміністрації та обласної ради з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування студентам навчальних закладів м. Тульчина. Для цього до районного будинку культури завітали представники Вінницького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Цікавим став ще один захід – проведення інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» серед студентів Комунального вищого навчального закладу "Тульчинське училище культури" та Тульчинського технікуму ветеринарної медицини БНАУ. Тематикою гри стало гасло «Молодь за здоровий спосіб життя!». За грою спостерігало журі у складі директора Тульчинського РЦ СССДМ Остропольської О.О., головного спеціаліста з питань сім’ї та молоді управління соціального захисту населення райдержадміністрації Мирончук В.О., завідувача методичним кабінетом Тульчинського технікуму ветеринарної медицини БНАУ Джуринського О.М. та голови циклової комісії загальноосвітніх, соціально-економічних дисциплін та туризму Побережник Л.В. Колективи двох учбових закладів нагороджено почесними грамотами за активну життєву позицію та пропагування здорового способу життя серед молоді.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь