ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

2 липня – День працівника державної податкової служби України

Дата: 27.06.2013 09:57
Кількість переглядів: 623

Фото без опису

Шановні податківці району!
Від імені районної державної адміністрації та районної ради прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівника державної податкової служби України.
Податкова служба будь-якої країни – це один з найважливіших державних інститутів, що забезпечує стабільне поповнення державного бюджету, адміністрування загальнодержавних податків, зборів і платежів. На сучасному етапі розвитку нашої держави робота податкової служби спрямована на забезпечення партнерських стосунків з платниками податків усіх рівнів, відкритості і прозорості діяльності податківців, недопущення ухилення від сплати податків окремими підприємцями і підприємствами.
Податківці району ефективно співпрацюють з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, спільно вирішують проблемні питання та сприяють кращому наповненню бюджетів усіх рівнів. Ми впевнені, що ваша праця забезпечить достатній рівень фінансування бюджетної сфери, соціально-економічний розвиток району, скоротить число тих, хто ухиляється від сплати податків.
З нагоди професійного свята бажаємо успіхів у вашій нелегкій, відповідальній праці, взаєморозуміння з платниками зборів і платежів, міцного здоров’я вам і вашим родинам, щастя, добробуту, миру, злагоди і сімейного благополуччя.

Голова райдержадміністрації Голова районної ради

Анатолій Бузік Олексій Авраменко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь