ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дерева миру хай зростають!

Дата: 11.04.2016 17:13
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

1 квітня 2016 року в рамках реалізації соціально-екологічної ініціативи "Дерева Миру" в Україні, організатором якої є громадська організація "Українські Креатив­ні Реформатори", вчителями та учнями Ганно­пільської ЗШ 1-3 ступенів спільно із пред­ставниками Тульчинського міжрайонного управ­лін­ня водного господарства, було проведено заліс­не­ння прилеглої до школи території та прибереж­ної захисної смуги р.Кільтява, яка є притокою річки Сільниця басейну р. Південний Буг.
Під час акції висаджено близько двох сотень саджанців різних порід дерев та кущів, серед яких : сосна, верба,слива, абрикос, бузок та жасмин.
Координатор акції в Тульчинському районі - вчитель Ганнопільської школи Г.І. Литвинюк, яка за підтримки директора школи О.М. Трач та начальника Тульчинського МУВГ Л.П. Кардач організувала та провела її.
Хоча дана ініціатива на території нашого району доволі нова, але маємо надію, що з кожним роком кількість її учасників зростатиме, а сама акція за масштабами проведення ставатиме більшою
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь