ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ ТУЛЬЧИНСЬКОГО РАЙОНУ!

Дата: 03.10.2014 10:47
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

28 серпня 2014 року розпочався виборчий процес позачергових виборів народних депутатів України, що відбудуться 26 жовтня 2014 року. З метою усунення неточностей та помилок під час формування списків виборців просимо звернутись до відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації та уточнити свої персональні дані, внесені в Реєстр.
Тим виборцям, які у день виборів будуть у відрядженні, на лікуванні тощо, тобто не будуть знаходитись за своєю виборчою адресою, законодавство забезпечує можливість тимчасово змінити місце голосування, не змінюючи виборчої адреси. Для цього необхідно звернутися у відділ ведення Державного реєстру виборців у місці свого тимчасового перебування або за своєю виборчою адресою з відповідною заявою. Цим виборцям буде змінено на час виборів місце їх голосування, а саме виборчу дільницю. Про це ми видамо посвідчення, яке потрібно пред’явити у день виборів членам дільничної виборчої комісії. У списках нової дільниці з’являться їхні прізвища із зазначенням номера виданого посвідчення.
Чи є гарантія, що на старому місці вони не проголосують? Так, така гарантія є. Функціонуюча у Державному реєстрі виборців підсистема виявлення кратних включень (двійників) унеможливлює включення одного і того ж виборця до списків на різних дільницях.
Також всі члени дільничних виборчих комісій подають заяви у наш відділ про тимчасову зміну місця голосування для включення їх до списку виборців на тій дільниці, де вони будуть працювати у день виборів.
Якщо з якихось причин приїжджий виборець змінив своє місце голосування, але все таки раптом вирішить голосувати вдома (за своєю виборчою адресою), то він не матиме змоги це зробити, поки не здасть видане йому посвідчення в той відділ, який його видав.
Якщо Ви не отримаєте запрошення або в ньому будуть помилки у Ваших персональних даних, то необхідно звернутись до дільничної виборчої комісії або у відділ ведення Державного реєстру виборців Тульчинської райдержадміністрації та написати заяву про уточнення персональних даних.
Всі ці заяви ми приймаємо вже сьогодні, і не пізніше, ніж 21 жовтня 2014 року, бо саме в цей день служба розпорядника Реєстру буде формувати уточнені списки, за якими і буде проводитися голосування.
Отже, ми чекаємо вас у відділі ведення Державного реєстру виборців за адресою: м.Тульчин, вул.Леніна, 1 (адмінбудинок), кімната № 311(ІІІ поверх), при собі мати паспорт. Контактні телефони 2-30-58, 2-25-33.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь