ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги внутрішньо переміщених осіб з зони проведення АТО та АР Крим

Дата: 22.06.2016 16:21
Кількість переглядів: 295

Фото без опису

Управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі на виконання постанови правління Пенсійного фонду України від 08.04.2016року №7-1 ” Про реалізацію постанови Кабінету Міністрів України від 14 березня 2016 року №167 ”Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України” повідомляє наступне.
З 1 липня 2016 року виплата пенсій переселенцям здійснюватиметься тільки через відділення Ощадбанку і, для певної категорії одержувачів пенсій, тільки з використанням нової платіжної картки, так званого електронного пенсійного посвідчення (ЕПП).
Оформляють ЕПП одержувачі пенсій з числа внутрішньо переміщених осіб з зони проведення АТО та АР Крим які звертаються за призначенням пенсії або її відновленням, а також тим, хто раніше отримував пенсії в установах інших банків, ніж Ощадбанк, і відділеннях поштового зв'язку.
Видавати ЕПП одержувачам пенсій будуть з 01.08.2016 року.
Зовнішній вигляд, за затвердженими правилами, ось такий:image00
Інформація яку запишуть на ЕПП, наступна:
- Номер телефону контакт-центра Пенсійного фонду України.
- Номер самого ЕПП.
- Фото одержувача пенсії.
- Прізвище, ім'я і по батькові одержувача пенсії.
- Стать.
- Дата народження.
- Інформація про вид пенсії, яку отримує (тут вказуватимуть прізвище законного представника, опікуна або піклувальника, якщо пенсія призначається неповнолітній особі або недієздатному, або ж дані по інвалідності).
- Термін дії ЕПП.
- Підпис одержувача пенсії або законного представника, опікуна, піклувальника.
За правилами, ЕПП виконуватиме одночасно дві функції - платіжної картки і пенсійного посвідчення.
ВАЖЛИВО!!!
У кого немає відкритого рахунку в Ощадбанку: пенсіонери можуть відкрити такий рахунок або перед зверненням до територіального управління Пенсійного фонду за місцем проживання, або ж тоді, коли забиратимуть вже виготовлене ЕПП з Ощадного банку.
Для відкриття рахунку в Ощадбанку необхідно мати наступні документи: паспорт, ідентифікаційний код і пенсійне посвідчення.
Заява і документи на виготовлення ЕПП подаються до територіального управління Пенсійного фонду, а забирається виготовлене ЕПП у відділенні Ощадбанку, яке буде вказане у заяві на виготовлення
КРОК 1.
Готуються наступні документи:
  • Одна фотографія розміру завдовжки 30 мм і шириною 25 мм, розмір зображення овалу обличчя на фотографії повинен займати не менше 70-80 відсотків фотографії;
  • Заповнюється заява. Заповнити заяву треба від руки, чітким розбірливим почерком. У ідеалі, друкарськими буквами. Ім'я і прізвище, окрім української мови, також вписуємо латиницею. Можна скористатися сервісом ДМС (Державна міграційна служба) сайт: dmsu.gov.ua/perevirka-transliteratsiji-prizvishcha - прізвище і ім'я латиницею. Необхідно написати своє прізвище та ім'я українською мовою і на зображенні паспорта для виїзду за кордон буде транслітерація латиницею.
  • Мати з собою оригінали паспорта, ідентифікаційного коду і довідку переселенця
КРОК 2
Для подачі документів для виготовлення ЕПП:
  • Щоб подати заяву, одержувачеві пенсії треба особисто прийти в управління Пенсійного фонду за місцем фактичного проживання на території, підконтрольній державній владі. При собі треба мати вказані вище документи.
  • За неповнолітніх і недієздатних одержувачів пенсій документи подають законні представники, опікуни, піклувальники (їм з собою потрібно узяти документи, які підтверджують їх статус, паспорт і ідентифікаційний код).
КРОК 3
Отримання ЕПП:
  • ЕПП має бути виготовлене протягом 30 робочих днів з моменту подання заяви.
  • Отримує готове ЕПП пенсіонер особисто у відділенні Ощадбанку, вказаного в заяві. Або ж, за неповнолітніх і недієздатних одержувачів пенсій, отримують законні представники, опікун тощо.
  • При видачі ЕПП співробітник Ощадбанку зобов'язаний видати інструкцію користувача ЕПП.
УВАГА!!! одержувачам пенсій, доведеться проходити обов'язкову фізичну ідентифікацію, тобто особисто з’являтися у відділення Ощадбанку, де було отримано ЕПП. Перші два рази - кожні шість місяців, надалі - кожні 12 місяців. Термін дії ЕПП - 3 роки.
Після завершення терміну дії ЕПП пенсійне посвідчення перевипускаєтся за рахунок Ощадного банку.
Враховуючи вищевикладене, управління Пенсійного фонду України у Тульчинському районі просить всіх внутрішньо-переміщених осіб, що отримують пенсію в управлінні Пенсійного фонду України у Тульчинському районі терміново в найкоротші терміни звернутись до управління з необхідним пакетом документів для виготовлення електронного пенсійного посвідчення (ЕПП).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь