ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ФОП на загальній системі оподаткування – час звітувати!

Дата: 22.01.2014 14:34
Кількість переглядів: 274

Фото без опису

Тульчинське відділення Немирівської ОДПІ звертає увагу фізичних осіб – підприємців , що перебували у 2013 році на загальній системі оподаткування . Така категорія платників повинна надавати до органу Міндоходів (за місцем своєї податкової адреси) податкову декларацію про майновий стан і доходи за результатами календарного року протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) року. У зв’язку з тим, що 9 лютого 2014 року – останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний день, то останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем. Тому в цьому році декларація про майновий стан і доходи ФО підприємцями подається не пізніше 10 лютого 2014 року.
Також нагадуємо, що з 01 жовтня 2013 року Міністерство доходів і зборів розпочало адміністрування ЄСВ, тому фізичні особи – підприємці (в тому числі ті, котрі обрали спрощену систему оподаткування), які не використовують працю найманих працівників, формують та подають звіт самі за себе до органів доходів і зборів за основним місцем обліку платника єдиного внеску один раз на рік до 10 лютого року . Тобто, останній день подання фізичними особами – підприємцями звіту з єдиного внеску за 2013 рік є також 10 люте 2014 року.
Слід зазначити, що така звітність подається незалежно від того чи проводилась протягом звітного року підприємницька діяльність чи ні.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь