ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Героям Майдану – слава!

Дата: 21.11.2016 16:41
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

21 листопада 2016 року в м. Тульчині відбулися районні заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи. На площі перед РБК зібралися представники трудових колективів міста, громадських і партійних об’єднань, державні службовці, учнівська і студентська молодь, громадськість міста.

Перед учасниками зібрання виступили голова райдержадміністрації Микола Підболячний, голова районної організації Народного Руху України, викладач Тульчинського училища культури Олександр Онищенко. Прозвучали тематичні художні твори, пісні, композиції.

У виступі голова райдержадміністрації, зокрема, сказав: «За останні майже 30 років наше суспільство пережило три масштабні історичні події, потужні всенародні рухи до свободи і незалежності: до 1991 року, коли була проголошена державна незалежність України; у 2004 році, коли відбулася без людських жертв Помаранчева революція; і протягом 94 днів революції Гідності, коли загинула Небесна Сотня і постраждали багато людей у Києві та в інших місцях проведення акцій протестів.»

М.Підболячний наголосив: «Важкий і небезпечний час переживає Україна і весь її волелюбний народ протягом останніх трьох років. Зовнішня агресія і внутрішні реформи вимагають єдності, мужності та рішучості. Держава має здолати дві страшні суспільні хвороби: корупцію і бідність простих людей. Справжнім психологічним шоком для суспільства стало електронне декларування статків її громадян. Адже та страшна майнова прірва, що розділяє рядових громадян і заможну еліту, викликає не тільки обурення, гнів, але і цілком слушні питання: а звідки такі фантастичні статки? Якщо тут не буде проведена об’єктивна перевірка багатіїв і дієва підтримка найбідніших верств населення, ми не зможемо рухатися вперед.

Європа, до якої так прагне Україна, дійсно не розуміє і не сприймає багатьох наших внутрішніх проблем, як «невиліковних». Ми мусимо доказати світовій спільноті у найкоротші терміни, що Україна – це високоцивілізована країна, що це не придаток дикунських імперій, що ми – перспективна і стабільна нація. Успішні реформи – це той безальтернативний шлях, який має пройти Український народ і кожна його місцева громада, зокрема.»

Після мітингу учасники зібрання поклали корзини квітів до Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих вінничан під час АТО.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь