ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громадянам про декларування доходів під час інформаційної акції

Дата: 09.03.2016 11:35
Кількість переглядів: 332

Фото без опису

Традиційно кампанія декларування доходів громадян стартувала з 1 січня.
Разом із цим фахівцями Тульчинського відділення Немирівської ОДПІ розпочалась інформаційно-роз’яснювальна робота серед громадян щодо основних важливих моментів декларування.
Таким чином, нещодавно фахівцями сектору адміністрування податку на доходи фізичних осіб разом з представниками сектору комунікацій було проведено чергову інформаційну акцію «Задекларуйте власні доходи, отримані протягом 2015 року».
Під час акції, що проводилась у Центрі обслуговування платників, громадянам роз’яснили, що подати декларацію про майновий стан і доходи потрібно до 1 травня 2016 року. Декларація подається за новою формою, яку громадяни можуть безкоштовно отримати у модератора ЦОП, а також зразки її заповнення. Учасники акції отримали тематичні листівки і буклети, у яких йдеться про порядок декларування доходів фізичних осіб, про право громадян на податкову знижку, з метою отримання якої декларацію необхідно подати до 31 грудня 2016 року та про можливість декларувати власні доходи дистанційно за допомогою електронного сервісу ДФС - «Декларування он-лайн». Наприкінці акції громадяни були запрошені на проведення наступних інформаційних акцій у ЦОП.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь