ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Комісія в дії

Дата: 21.10.2016 10:45
Кількість переглядів: 297

Фото без опису

20 жовтня 2016 року в конференц-залі районної ради під керівництвом заступника голови районної комісії ТЕБ та НС, першого заступника голови райдержадміністрації В.І.Побережника було проведено чергове засідання районної комісії ТЕБ та НС.
Основним питанням, яке спонукало до збору комісії була надзвичайна ситуація, що сталася 11 жовтня 2016 року у школі м.Васильків Київської області.
Враховуючи сумний досвід та з метою забезпечення безперебійного навчального процесу у навчально-виховних, дошкільних закладах та в місцях тимчасового або постійного перебування вихованців, учнів та студентів на території району комісією всебічно було розглянуто питання безпечного стану будівель масового перебування населення. Результатом роботи комісії стало прийняття відповідного рішення, яке включає комплекс заходів та створення районної комісії з обстеження стану будівель за участі фахових спеціалістів.
Також розглядалось питання «Про стан утримання джерел протипожежного водопостачання в населених пунктах району.
Підсумовуючи засідання комісії В.І. Побережник відмітив, що лише за загальної участі всіх відповідальних суб’єктів господарювання, державної влади та органів місцевого самоврядування можливе повне вирішення

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь