ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Консультативна зустріч з ветеранами

Дата: 03.06.2016 11:13
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Ветерани Другої світової війни – золота еліта нашого суспільства. Незважаючи на те, що живеться цим мужнім людям зараз непросто, та вони, як і раніше у строю. Завжди готові взяти посильну участь у громадсько – політичному житті країни, поспілкуватись з молоддю, поділитись спогадами про бойове минуле, попіклуватись про тих, хто потребує допомоги, а також мають знати зміни, які відбуваються щодо реформування пенсійної системи в Україні.
Так, 2 червня 2016 року заступник начальника районного управління Пенсійного фонду України Алла Авраменко взяла участь у зустрічі з президією Районної організації ветеранів війни та праці (голова – Казимир Жуковський).
У ході зустрічі заступником начальника управління А.Авраменко було роз’яснено щодо змін внесених Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення”. Присутнім було надано роз’яснення щодо порядку пенсійного забезпечення інвалідів війни та зміни по пенсійних виплатах з травня місяця в зв’язку із зміною прожиткового мінімуму.
Наприкінці зустрічі фахівець наголосила на можливості отримання роз’яснень з питань пенсійного забезпечення за телефоном „гарячої лінії”, за допомогою Skype-зв'язок та за допомогою веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України. Учасники зустрічі мали можливість поставити запитання та отримати на них вичерпні відповіді.
В нараді взяли участь фахівці управління соціального захисту населення райдержадміністрації Ольга Юрченко і Альона Сотоцька, які проконсультували ветеранів щодо надання житлових субсидій в поточному році, забезпечення пільг, соціальних допомог та інших виплат.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь