ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ЛІТО – ПОРА ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ

Дата: 21.07.2017 09:57
Кількість переглядів: 309

Фото без опису

Одним із пріоритетних напрямків діяльності управління соціального захисту населення районної державної адміністрації є збереження й зміцнення фізичного, психічного здоров’я дітей, формування свідомого ставлення до свого здоров’я шляхом оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків району.

На виконання рішення 24 сесії районної ради 6 скликання від 27 березня 2014 року № 489 «Районної програми оздоровлення та відпочинку дітей і молоді на 2014 – 2017 роки», протягом червня – липня 2017 року, 44 дитини із числа пільгової категорії району оздоровились на березі моря в санаторії ім.С.Лазо ТОВ «Примор'я» с.Сергіївка Білгород – Дністровського району Одеської області. Путівки для вищезазначеної категорії діток були придбані за рахунок коштів місцевих бюджетів.

23 липня 2017 року з дитячого санаторію «Подільський Артек», повертається 32 маленьких тульчинців, які відпочивали на березі Південного Бугу в с.Заозерне. Наші діти беруть участь в тематичних заходах, фестивалях, спортивних змаганнях, відпочивають на дискотеках, подорожували до м.Умань.

Головне завдання органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування є покращення якості оздоровлення та відпочинку дітей та молоді, збільшення кількості дітей, охоплених організованими формами оздоровлення та відпочинку, в першу чергу дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь