ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада заступників з навчальної та навчально-виховної роботи

Дата: 26.09.2014 10:25
Кількість переглядів: 291

Фото без опису

25 вересня 2014 року в актовій залі районного будинку дітей та юнацтва відбулася нарада заступників з навчальної та навчально-виховної роботи, яка була присвячена реалізації Комплексного плану виховної роботи.
Про організований початок навчального року виступила головний спеціаліст відділу освіти Кошелап С.В. Зокрема, вона зазначила, що на базі сільських шкіл працюють гуртки від позашкільних навчальних закладів для розвитку творчих здібностей та організації дозвілля дітей. Всього на базі ЗНЗ району від позашкільних навчальних закладів діє 36 гуртків за місцем проживання учнів.
З питань щодо реалізації «Комплексного плану виховної роботи в закладах освіти» , «Про відзначення знаменних та пам’ятних дат історії України» виступила головний спеціаліст відділу освіти Поваляєва А.А. Вона акцентувала увагу , що задля консолідації суспільства необхідно посилити національно-патріотичний характер навчання та виховання, передбачивши використання у виховній роботі з учнями кращих традицій та звичаїв Українського народу. Цілеспрямована робота має проводитися щонайменше у двох напрямах: педагогі чна просвіта батьків з використанням сучасних форм і методів та активне залучення їх до виховної роботи; підготовка підростаючого покоління до дорослого,сімейного життя.
Методист по початковій освіті Граб Н.П. поінформувала присутніх про реалізацію проекту « Комплексна виховна система загальноосвітнього навчального закладу для учнів 1-6 класів». Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА №354 від 1.07.2014 року в районі реалізовується дослідницько-пошуковий проект «Комплексна виховна система загальноосвітнього навчального закладу для учнів 1-6 класів». Актуальність створення виховних систем навчальних закладів пов’язана з тим, що однією з головних умов успішного виховання сучасного громадянина України є системний характер виховного процесу, тобто створення шкільних виховних систем. Пріоритетом виховної роботи є патріотичне та громадянське виховання учнівської молоді. Завдання учителя – допомогти учням усвідомити себе як частини нації, спонукати до самовдосконалення громадянина-патріота, готовності стати на захист Батьківщини, виховувати почуття господаря держави, вивчати минуле народу, берегти свій дім, батьків, рід, народ.
З інших питань виступили працівники відділу освіти, методисти районного методичного кабінету.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь