ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перша частина бійців батальйону територіальної оборони області повернулася додому на відпочинок

Дата: 04.11.2014 10:25
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

95 військовиків з числа бійців 9-го батальйону територіальної оборони, 85 з яких – мешканці Вінниччини, ввечері 1 листопада прибули до міста Вінниці в очікувану відпустку. У колі своїх родин вояки перебуватимуть 20-25 днів, затим повернуться до виконання свого бойового завдання.

Аби за період відпочинку вінницькі бійці змогли пройти повну реабілітацію та отримати детальні роз’яснення щодо їхніх прав як учасників АТО, голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник доручив створити спільні комісії у складі представників департаментів охорони здоров’я та курортів, соціальної політики та освіти і науки, які б протягом тижня відвідали кожну родину військовика й надали необхідну їм допомогу.

«До кінця тижня маємо з’ясувати потреби сімей учасників АТО - як тих, хто повернувся на відпочинок, так і тих, хто продовжує нести службу на Сході, – та оперативно вирішити усі проблемні питання. У першу чергу –щодо медичного обстеження та реабілітації військовиків, а також у вирішенні побутових проблем їх родин: чи то забезпечення вугіллям та дровами, чи допомоги в будь-яких інших можливих питаннях. Це наш обов’язок», - наголосив під час щотижневої оперативної наради з керівниками структурних підрозділів ОДА очільник Вінниччини Анатолій Олійник.

Голова облдержадміністрації також підкреслив, що здійснення заходів з підтримки вінницьких бійців, які перебувають у зоні АТО, залишається на особливому контролі та в жодному випадку не припиняється. «За усіма напрямами, де потрібна наша допомога, де є вінничани, маємо забезпечити надходження необхідного гуманітарного вантажу. Ми повинні знати, в якому батальйоні скільки наших людей, які вони мають потреби, і забезпечити системне постачання необхідних для наших хлопців речей – так, як ми це відпрацювали з нашим 9-им батальйоном» - зауважив Анатолій Олійник.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь