ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перший весняний фестиваль 2017для представників малого та середнього бізнесу

Дата: 03.02.2017 10:58
Кількість переглядів: 262

Фото без опису

З 03 по 05 березня 2017 року в м. Києві проходитиме Перший весняний фестиваль 2017, організований Українським союзом промисловців і підприємців. Метою проведення Фестивалю є розширення ділових контактів для представників малого та середнього бізнесу, створення виставкового майданчику для демонстрації продукції та налагодження промислових коопераційних зв’язків.
Очікується, що участь у заході візьмуть понад 300 представників бізнесу, як з України, так і з Литви, Грузії, Білорусії, Молдови та ін. Фестиваль відвідають більше 25000 відвідувачів.
Товарні групи, які можуть бути представлені на фестивалі, включають широкий асортимент непродовольчих товарів – одяг(повсякденний, молодіжний, спортивний, авторський), товари фольклорного напрямку, трикотаж, вироби з натуральної шкіри, прикраси та аксесуари, косметика та парфюмерія, посуд, текстиль для дому, сувенірна продукція та інші.
Фестиваль відбудеться за адресою: м.Київ, Броварський проспект,15, Міжнародний виставковий центр «Лівобережний». www.be-real.com.ua
Режим роботи – з 09:00 до 20:00.
Більш детальну інформацію та довідки можна отримати за наступними контактами: ykaterina12@gmail.com, тел.(096) 000-98-91 – Катерина Ярошенко;
masnik@uspp.org.ua, тел.(050)353-33-88 – Олег Масник.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь