ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Перспективи реформування пенсійної системи

Дата: 19.10.2016 08:40
Кількість переглядів: 267

Фото без опису

У рамках проведення інформаційно – роз’яснювальної роботи про стан та перспективи реформування пенсійної системи заступник начальника управління ПФУ у Тульчинському районі А.Авраменко, та начальник відділу платежів до пенсійної системи І. Мазур 18 жовтня провели зустріч в трудовому колективі Тульчинської районної централізованої системи .

Під час зустрічі заступник начальника управління А.Авраменко акцентувала увагу на основні зміни до деяких законодавчих актів України, щодо аспектів призначення та перерахунку пенсії, механізму обчислення страхового стажу, порядку проведення перерахунку виплат працюючим пенсіонерам.

Начальник відділу платежів до пенсійної системи І.Мазур надав роз’яснення, щодо дотримання в роботі вимог законодавства про працю, зокрема, про неприпустимість використання найманої робочої сили без оформлення трудових відносин та нелегальної виплати заробітної плати.

Під час проведення зустрічі також розглядались питання про добровільну участь в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування.

Наприкінці зустрічі заступник начальника управління наголосила на можливості отримання консультацій з питань пенсійного забезпечення за „гарячою” телефонною лінією, через веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України та режимі Skype-зв'язок.

Долучитись до числа користувачів веб-порталу електронних послуг може будь –хто із працівників колективу, для цього необхідно лише звернутися до управління Пенсійного фонду та отримати відповідний код доступу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь