ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підсумки проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» в районі

Дата: 15.12.2016 17:02
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

З 25 листопада 2016 року на Тульчинщині стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

З метою привернення уваги тульчинців до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми, в рамках проведення акції згідно відповідного плану фахівцями управління соціального захисту населення, відділу освіти, служби у справах дітей райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей молоді, представниками Тульчинського відділення Немирівського ВП поліції Головного управління Національної поліції України у Вінницькій області вдалося реалізувати групові учнівські та молодіжні заходи, які охопили цілу низку дат та тривали до 10 грудня 2016 року – відзначення Дня прав людини.

Так, 9 грудня 2016 року у приміщенні НВК ЗШ І-ІІІ ст. № 3 – гімназії ім. О. С. Пушкіна м. Тульчин відбувся районний захід по підведенню підсумків тижня правових знань, присвяченого Дню прав людини.

У рамках Всеукраїнського тижня правових знань було проведено традиційний конкурс малюнків, плакатів, творів проводиться серед дітей, підлітків з метою ознайомлення з основними положеннями Конвенції ООН про права дитини, Закону України «Про охорону дитинства».

Метою формування правової свідомості є набуті учнями правові знання, уявлення, переконання, що склалися в нашому суспільстві, почуття, що регулюють поведінку, підвищення правової культури, формування потреби здорового способу життя.

Правове виховання передбачає обов’язкову обізнаність учнів з основними положеннями державного, адміністративного, сімейного, трудового, кримінального права. Тому формування в учнів соціальної відповідальності з її складниками – соціальною і трудовою активністю, гуманністю, культурою поведінки, самооцінкою, здоровим способом життя є першоосновою діяльності педагогів-наставників у вихованні підростаючого покоління.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь