ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації: «Детальний план території» по об’єкту «Нового будівництва внутрішньогосподарського комп

Дата: 22.06.2018 09:21
Кількість переглядів: 504

Відповідно до ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №555 від 25.05.2011 року Тульчинська районна державна адміністрація інформує про початок процедури розгляду «Детальний план території» по об’єкту «Нового будівництва внутрішньогосподарського комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з переробки органічної частини відходів сільськогосподарського виробництва та отриманням біогазу із біомаси рослинного та тваринного походження, розташованого на територіях Заозерненської сільської ради і Білоусівської сільської ради (за межами населеного пункту) Тульчинського району та Ладижинської міської ради (за межами населеного пункту) Вінницької області. Дільниця по виробництву біогазу №2. Дільниця зовнішніх інженерних мереж №2. Дільниця когенераційної станції встановленою електричною потужністю 12 МВт №2».
Проект зазначеної містобудівної документації розроблявся з метою визначення функціонального призначення та параметрів забудови земельної ділянки за межами населеного пункту з метою використання її для реалізації проекту на нове будівництво комплексу ТОВ «Вінницька птахофабрика» з виробництва біогазу, отриманого з біомаси рослинного та тваринного походження, з переробкою органічної частини відходів.
Даний проект забудови території після затвердження буде основним документом, відповідно до якого повинні надаватися містобудівні умови і обмеження забудови земельних ділянок для подальшої розробки проектної документації на будівництво конкретного об'єкту.
До складу проекту входять графічні та текстові матеріали.
Для введення в дію комплексу з виробництва біогазу №2, отриманого з біомаси рослинного та тваринного походження, з переробкою та утилізацією органічної частини відходів потрібно 22га території, на якій планується розмістити весь комплекс основних та допоміжних будівель і споруд комплексу з виробництва біогазу, його подальшого використання для вироблення електричної енергії, тепла та органічних добрив.
Основні техніко-економічні показники:
  • площа забудови – 6,458га;
  • площа території в огорожі: 12,506га
  • загальна площа проектування: 22га
  • потужність об’єкту: 1. Біогаз (метан СН4≥50%) - 120 000м3/добу; 2. Електроенергія (10кВ) – 10МВт; 3. Теплова енергія – 10 МВт (пар, гаряча вода);
  • витрата сировини для виробництва: 1. Тверда біомаса (послід з лузгою) – 460 т/добу; 2. Силос кукурузний – 70 т/добу; 3. Рідка біомаса (флотошлам) – 160 м3/добу;
  • кількість робочих місць: 30 чоловік;
  • клас наслідків: СС2
Проект детального плану території розроблений ТОВ «Вінницький головний проектний інститут», головний інженер проекту Василецький А.Н., на підставі розпорядження голови Тульчинської районної державної адміністрації від 01.06.2018р. № 181.
Замовник містобудівної документації – Тульчинська районна державна адміністрація, фінансування робіт здійснювалося за кошти ТОВ «Вінницька птахофабрика».
З текстовою та графічною частинами зазначеного проекту, можна ознайомитись:
- на електронних носіях - на офіційній веб-сторінці Тульчинської райдержадміністрації;
- на паперових носіях в Білоусівській сільській раді за адресою: с.Білоусівка, вул.Центральна,64а (понеділок-п’ятниця з 10.00 до 17.00год., перерва з 12.30 до 14.00год.).
Зауваження та пропозиції до проекту подаються з 22.06.2018року до 10.00год. 16.07.2018 року за поштовою адресою: с.Білоусівка, вул.Центральна,64а на ім'я в.о. сільського голови у письмовому вигляді з зазначенням прізвища, ім'я та по батькові, місця проживання, з особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
Відповідальний за організацію розгляду пропозицій в.о. сільського голови Герасименко Лідія Василівна.
Пропозиції будуть розглянуті у Порядку, передбаченому постановою КМУ № 555 від 25.05.2011 року.
Пропозиції, подані особами, не вказаними у переліку, зазначеному у даному Порядку, або подані після встановленого органом місцевого самоврядування строку, залишаються без розгляду.
За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь