ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Пропаганда здорового способу життя

Дата: 16.09.2013 14:18
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

В рамках соціальних ініціатив Президента України «Діти майбутнє України» з метою розвитку кожного учня, пропаганди здорового способу життя, поширення розвитку олімпійського руху в Тульчинській районній ДЮСШ 13-14 вересня пройшло спортивне свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту.
На урочисте відкриття свята завітали голова Тульчинської районної державної адміністрації Анатолій Степанович Бузік, міський голова Валерій Михайлович Весняний, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Іванович Побережник, завідувач сектору з питань фізичної культури та спорту райдержадміністрації Сергій Володимирович Чепернатий, велика кількість дітей, студентів та громада міста.
У змаганнях з вільної боротьби взяли участь 76 учасників, двох вікових груп І – 1999-2001н.р, ІІ – 2002 н.р. та молодші учні. Хороший рівень боротьби, техніку виконання прийомів та волю до перемоги показали кращі спортсмени відділення: Роман Рябошенко, Владислав Зозуляк, Ярослав Кіт, Андрій Дужак, Данило Михальченко, Андрій Хоменко, Карен Аветесян, які відповідно стали чемпіонами та призерами у своїх вагових категоріях.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь