ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Реформа в армії передбачає впровадження сучасних соціальних стандартів - Глава держави

Дата: 02.10.2013 08:34
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Подальше підвищення соціальних стандартів для військовослужбовців здійснюватиметься на основі нових сучасних стандартів, наголошує Президент України Віктор Янукович.
«Сьогодні продовжується поетапне підвищення грошового забезпечення, вже найближчим часом буде суттєво розширене будівництво житла для військовослужбовців, запроваджуються нові сучасні стандарти у їх повсякденній діяльності та побуті», - сказав Віктор Янукович, виступаючи перед учасниками навчань у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки у Львівській області.
На його переконання, кроки, які вже зроблено і буде зроблено найближчим часом, сприятимуть поліпшенню кадрового потенціалу Збройних Сил України та рівня їх підготовки. За словами Президента, це підвищить престиж та значимість професії військового в українському суспільстві.
«У сьогоднішньому світі боєздатні Збройні Сили - важлива запорука самостійності і суверенітету. Керівництво держави докладе всіх зусиль, щоб наша армія, авіація і флот були готові захистити Вітчизну», - резюмував Віктор Янукович.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь