ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Результати роботи за І півріччя 2017 року по виконанню програми Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області щодо впровадження антикорупційних заходів на 2017

Дата: 12.07.2017 09:03
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

1.Удосконалення нормативно-правової бази

В управлінні продовжено роботу із забезпечення застосування законодавчих та інших нормативно-правових актів, що регулюють діяльність об’єднаного управління, для виявлення прогалин, недоліків та колізій, з метою профілактики корупційних проявів серед державних службовців.
2. Організаційно-управлінські заходи
Відповідальними особами своєчасно вносяться зміни до положень та посадових інструкцій відповідно антикорупційного законодавства. Проводиться моніторинг рішень щодо пенсійного забезпечення керівного складу, та працівників об’єднаного управління, членів їх сімей, з метою контролю за своєчасним вжиттям заходів, спрямованих на запобігання та врегулювання конфлікту інтересів. Протягом звітного періоду судові рішення відсутні.
За 2 квартали 2017 року звернень працівників управління до суду за захистом своїх прав щодо відновлення виплати пенсій/перерахунку не було.
Продовжено впровадження відео - та аудіо - фіксації під час проведення прийому громадян. Проводилась обробка пенсійних документів на базі централізованих інформаційних технологій з унеможливленням підготовки документів про призначення пенсій спеціалістами об’єднаного управління, які безпосередньо здійснюють прийом громадян.
3.Формування світогляду неприйняття корупції, залучення громадськості до реалізації антикорупційних заходів.
Проведена підготовка та оприлюднено звіт про стан виконання заходів щодо запобігання корупційних проявів. Протягом І півріччя 2017 року повідомлень щодо можливих корупційних правопорушень з боку працівників управління не надходило. Представниками юридичних осіб на інформаційних стендах розміщені матеріали антикорупційного законодавства, які постійно оновлюються. Забезпечується доступ громадськості до ознайомлення з нормативно-правовими актами з питань діяльності управління шляхом оприлюднення інформації на сайті Тульчинської РДА та в соціальній мережі Facebook.
4. Удосконалення роботи з персоналом.
Ефективність та результативність роботи державних службовців управління враховується при просуванні по службі.
В результаті проведення моніторингу протягом січня-червня 2017 року факти сумісництва та суміщення з іншими видами діяльності посадових осіб, обмеження спільної роботи близьких осіб не виявлені.
Забезпечено 100% подачу електронних декларацій державними службовцями управління до 01.04.2017 року за 2016 рік.
5. Сфера державних закупівель.
Державні закупівлі проводяться через систему „PROZORRO”.
При формуванні потреби фінансування пенсійних виплат здійснюється постійний контроль по недопущенню надання переваг при спрямуванні коштів на об’єкти виплати та доставки пенсій, про що свідчить зменшення отримувачів пенсій через відділення поштового зв’язку протягом звітного періоду. З початку року було здійснено 12 закупівель товарів з використанням електронної системи закупівель у порядку, визначеному законодавством.
6. Навчання та заходи з поширення інформації щодо програм антикорупційного спрямування.
З метою удосконалення правової освіти працівників було проведено 2 виробничі наради, 3 лекції на тему: „ ЗУ „Про запобігання корупції” стосовно заходів фінансового контролю”, „Додаткові заходи здійснення фінансового контролю” та „Спеціальна перевірка” та 1 семінар на тему: ”Щодо заповнення електронних декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави” а також проводилась роз’яснювальна робота відповідно Закону України „Про запобігання корупції” щодо попередження, запобігання та протидії корупційним викликам та загрозам та Закону України „Про державну службу”. Розміщено публікацію в газеті „Тульчинський край” та на сайті Тульчинської районної державної адміністрації і управління.
Управлінням систематично оприлюднюється інформація про підсумки виконання вимог антикорупційного законодавства.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь